İYİLİK YAP İZİ KALSIN eTwinning PROJESİ

Bu proje ile öğrencilerimize 21. yüzyılın gerektirdiği donanıma sahip olmaları için verdiğimiz akademik eğitimin yanında, yaşamlarının her evresinde insan olmanın ve insan kalabilmenin en önemli ölçütü ve değeri olan iyiliği yaşatmaları; öğrencilerimizin sorumluluk ve yardımlaşma duygularını canlı tutmaları, gezegenimizde başka canlıların ve insanların da yaşadıklarını fark etmeleri için çeşitli faaliyetler yapılacaktır.

Ayrıca web2 araçlarının kullanımını öğretilip teknolojinin eğitimin içinde yer alması hedeflenmektedir.

Öğrencilerimiz açısından yerli ve yabancı ortaklarımızla işbirliği içerisine ortak etkinlikler düzenlenecektir.

Projenin yarım kalan etkinlikleri tatilden sonra tamamlanacaktır.

27.04.2020 1630

27-04-2020