İKLİMİNE SAHİP ÇIK eTwinning PROJESİ

Projemizde okulumuzda ve çevremizde iklim değişikliklerinin olumsuz etkinlikleri hakkında farkındalık yaratmak amaçlanmaktadır. İklim değişikliğinden tüm dünyamız etkilendiği için bir an önce harekete geçmemiz gerekmektedir. Bu amaçla yerel ve küresel düzeyde diğer insanlarla iletişime geçilip işbirliği çerçevesinde çözümler üretip hayata geçirmeyi hedefliyoruz.

Ağaç dikimi, geri dönüşüm kutuları, görsel inografiklerle farkındalık yaratmak yapacağımız etkinliklerden birkaçıdır.

Ayrıca farklı şehirlerden ve ülkelerden paydaşlarla öğrenciler arasında akran eğitimi ve işbirliği hedefler arasındadır.

Proje kapsamında yarım kalan faaliyetlerimiz okullar açılınca devam edecektir.

27.04.2020 1226

27-04-2020