DÜŞLER OKULU eTWİNNİNG PROJESİ

DÜŞLER OKULU eTWİNNİNG PROJESİ

DÜŞLER OKULU eTWİNNİNG PROJESİ

Okulumuzda etwinning projeleri kapsamında düşler okulu projesine katılmıştır. Bu projeyle farlı şehirlerden öğretmen ve öğrencilerle işbirliği içerisinde olunacaktır. Ayrıca öğrencilerimiz farklı şehirlerden öğrencilerle tanışıp, ortak ürünler yapacaklardır.

Projemizin amacı okulumuzda ve ortak okullarımızda yapılan etkinliklerin şehrimizde tanıtılması, öğrencilerimizin yapılacak sosyal etkinliklerle kendilerini geliştirme ve özgüven kazanmalarını sağlamak, öğrencilerimizin web2 araç kullanım becerilerini arttırarak dijital okuryazarlık seviyelerini arttırmak, öğrencilerimizin üst düzey bilişsel beceri düzeylerinin yükseltilmesi, öğrencilerimizin Proje Tabanlı öğrenmeye yönelik aşamalı ve planlı eğitim yaşantıları geçirmeleri hedeflenmektedir. Bu proje sonunda ortak bir dergi çıkarılacaktır.

Şubat ayından itibaren çalışmalara başlanmıştır. Mart ayının ortasında başlayan uzaktan eğitim sürecinde öğrencilerimiz projeye evde velilerinin destekleriyle yaptıkları etkinliklerle devam etmektedirler.

03.04.2020 237

03-04-2020