DİL ÇÖPLÜĞÜ DİL ZENGİNLİĞİ eTwinning PROJESİ

Okulumuzda ve proje ortağı olan diğer okullarda haftalık pano düzenlenerek "Haftanın Sözü", "Haftanın Değeri", "Yanlış Yazılan Sözcükler" panoda sergilenerek öğrencilerin dil anlatım becerilerini geliştirmek ve yanlış yazılan sözcüklerin doğrusunu öğrenmeleri hedeflenmektedir.

Ayrıca öğretmenlerin ve öğrencilerin ülkemizin diğer şehirlerindeki arkadaşlarıyla etkileşim ve iletişim içerisinde olması sağlanacaktır. Haftada bir değerin öğrenilmesi diğer şehirlerdeki arkadaşlarıyla bu değerler hakkında etkinlik yapılması amaçlanan diğer bir hedeftir.

eTwinning projelerinin diğer bir amacı olan teknolojinin kullanımı da bu projemizde önemsenmektedir. Web2 araçlarının kullanımı öğrenilip ve Avrupa kodlama sitesi olan CODEWEEK'te kodlama etkinlikleri yapılacaktır.

28.04.2020 818

27-04-202027-04-2020